Několik týdnů před termínem bylo vyprodané pondělí a během pár dní na to i úterý, takže se dala předpokládat plná kapacita tratě – kluci z Dafitu to ale zvládli uplně perfektně a nezaznamenal jsem jediný problém kvůli počtu lidí.

I FactoryRacing se sešel v téměř plné sestavě, připočteme-li že počasí vyšlo také na výbornou a většina z nás si polepšila osobáky, nebylo co vytknout :c)

Trny #25

Pro někoho magické datum. První jízda přes problémy s řazením (povolená objímka na tisícihranu, vlivem toho mi často nešlo dořadit), dopadla k mojí spokojenosti.  Druhá byla hlavně úleva, že vše relativně funguje a ve třetí jsem čas trochu zlepšil. Tentokrát se do Brna sjelo hodně rychlých jezdců, přesto jsem startoval z přibližně obvyklé startovní pozice a to z 29. místa, v cíli z toho bylo 25. místo, ale bylo to fakt ródeo. Viz. video

Tomáš #64

Konečně jsem přezul na slicky, ten rozdíl byl tak neuvěřitelný, že jsem zapomněl na fyziku a ve druhé jízdě mi klouznul předek :c) bylo to jen sklouznutí, takže šrámy na motorce i na duši byly naprosto zanedbatelné a pořád jsem pracoval na osobáku.
Závod byl super, honili jsme se se Standou #997 skoro celý závod a opravdu jsem si to užil – ve výsledku jsem ze startovního 33.místa poskočil na 31.místo, takže jsem nad míru spokojený (i já jsem přidal onboard video).