Dnes Vám představíme partnera týmu českou společnost TTRACE, vyrábějící zakázkové motocyklové kombinézy, pro závodníky i běžné motorkáře.

Od A do Z na míru, perfektní pohyb je základ!

Jezdec nemůže být kombinézou limitován, což bývá problém konfekčních velikostí. Konfekčních postav je čím dál tím méně. Nastává zde problém, že Vás konfekční kombinéza může v určitých partiích škrtit, či tlačit. Pokud je tlak příliš velký, již při prvním obléknutí, zapomeňte na to, že se budete v kombinéze někdy cítit dobře. Ano, povolí, ale vše má své limity.

Opačným problémem může být, když Vám je kombinéza především v oblasti kolen, loktů, či ramen velká. V případě pádu se mohou chrániče protočit, takže z nevinného pádu mohou být nepříjemná zranění.

U TTRace probíhá zhruba hodinové měření „od hlavy až k patě“ to zajistí, že hotová kombinéza bude sedět tak, jak má. Nebudete omezeni v hybnosti, vše bude pohodlné, i když těsné a bezpečné.

Design, jako součástí celku!

Pokud na míru, tak je samozřejmostí osobitý design. Značka nemá žádné dvě kombinézy stejné. Kluci Vám vymyslí a nakreslí téměř cokoliv, před samotnou výrobou tak vidíte, jak bude Vaše nová kombinéza vypadat. Stejně tak se dájí konfigurovat chrániče, perforace, airbagy, nebo vybrat mezi hovězí, či klokaní kůží. A to vše platí i pro rukavice!

Nic není hned!

Každý výrobek má svůj vývoj. Není možné vyrábět od začátku vše perfektní, co už by nešlo zdokonalit. TTRace má za sebou 5 let vývoje. To kam se společnost dostala dokresluje fakt, že v dnešní době nabízí jako jediná značka v Evropě 6 variant vnitřních airbagů, kdy si každý vybere uživatelsky i finančně vhodnou variantu a lépe tak chrání své tělo při případném pádu z motocyklu.

Zákazník by měl vždy dbát, zda má firma nějaké reference. V dnešní době vzniká jedna obchodní společnost za druhou, málo kdo se ale podílí na skutečném vývoji svých produktů. Jedná se spíš o rychlý prodej, bez jakéhokoliv servisu, či pomoci. To ovšem neplatí pro TTRace, která disponuje servisem svých výrobků. Do vývoje je pak zapojeno velké množství jezdců napříč nejen evropskými, ale i světovými šampionáty.

I za velkou značkou mohou být problémy

I v dnešní době chtějí známí, světoví výrobci co největší zisky a proto vyrábějí i levné méně kvalitní motovybavení, kdy vsázejí na jméno své značky. Jednoduše není možné získat za zlomek ceny kvalitně stejnou kombinézu jako má Marc Marquez, nebo Alex Lowes. Pokud český zákazník upozorní na menší kvalitu, zapomeňte na to, že se problém bude zabývat vedení v Itálii, či Anglii a udělá výrobní změny ve svých továrnách na blízkém východě. U TTRACE nenajdete rozdíl, vždy dostáváte to nejlepší, co kombinéza nabízí, ať už brázdíte Šumavou, nebo jedete světový šampionát.

Z Plzně až do světa!

A kde se nachází TTRace dnes? Kombinézy oblékají nejen čeští závodníci, ale také jezdci v evropských nároních šampionátech. Dále jezdci v šampionátech IRRC, Alpe Adria a v neposlední řadě také jezdci v FIM mistrovství světa v supermoto v čele s reprezentantem Milanem Sitnianským, který obsadil v roce 2021 krásnou celkově 4.pozici na světě!

Instagram
TTRace.cz
Facebook