I v roce 2021 se náš spolek Factory racing věnoval novým nadaným jezdcům, kteří začínají na motorkách.

Podvedením našich zkušených instruktorů, kteří mají dlouholeté zkušenosti jak v jízdě na silnici, tak v prestižních závodech mistrovství republiky.


Žáci si vyzkoušeli jak jízdu po silnici tak jízdu na českých okruzích. Motoškola byla pravidelně na všech akcích, pořádaných českou agenturou Raceczech a vybraných akcích agentůry Dafit.

Naše motoškola za celý rok vychovala několik nadějných jezdců jako například Patrik Kaválek. Kterému jsme pomohli jak s úpravami motocyklu na okruh tak s vybavením. Patrik se zúčastnil všech akcí Raceczechu a udělal neuvěřitelný pokrok.

Dále se ve velkém účastnili našich kurzů i Stanislav Fabriger, Vojta Dřínovský, Václav Bílý, Martin Cupal, Martin Jílek, Ondřej Lebeda, Dominik Kulhavý.

Všichni udělali obrovský kus práce v bezpečném řízení svého motocyklu. Dokázali odbourat špatné návyky které získali v autoškolách nebo různými neodbornými radami. Jízda je defenzivní a plynulejší.

Díky našim sponzorům Motozem a TTrace, kteří na všechny akce dodávali ukázky vybavení. Tímto se zlepšilo vnímaní ochrany jezdce. Mnoho našich žáku zlepšila kvalitním oblečením a výbavou svojí ochranu.

Všem našim absolventům motoškoly Factory racing z.s. chceme poděkovat za svojí účast a důvěru v nás vloženou.

Těšíme se na další akce v roce 2022 a na nové žáky motoškoly.

Čekají Vás novinky a mnoho informací ve zlepšení bezpečnosti vaší jízdy na motocyklu.