Tuto neděli pořádal spolek Racing Factory tréninky v Pražském Pitlandu zaměřené na zlepšování dovedností na motocyklu za účelem zvýšení bezpečnosti a to nejen v provozu.

Naplněná kapacita 24 jezdců slibovala zajímavé odpoledne pro všechny a především výzvu pro naše instruktory. Instruktoři byli pro účastníky zdarma. jezdcům se tak například věnoval jezdec šampionátu Alpe Adria – Marek Hartl, jezdec na přírodních okruzích Lukáš Václavovič a Jakub Šprojcar. Pro všechny, kteří neměli vhodné vybavení byla naším týmem zajištěna zdarma půjčovna vybavení a to od bot, přes kombinézu a rukavice až po přilbu, protože o bezpečnost zde jde především.

Jezdci byli rozděleny do výkosnostních skupin a každý instruktor se jezdcům věnoval indiviuálně. I přes některé těžší začátky probíhalo během dne obrovské zlepšení všech účastnáků. Na konci dne pak každý ovládal motorku s mnohem větší lehkostí i přesností. Pro ty nejlepší bylo na konci dne uspořádáno i dovednostní klání. Věříme, že si všichni odpoledne užili a již se těší na jaro a motocyklovou sezónu.

Závěrem děkujeme všem partnerům: Pitland, TTRACE