Jak jistě dobře víte, náš tým není pouze o závodění, bezpečnosti a rozvíjení mladých talentů.

Bezpečnost se snažíme přenést i k běžným motorkářům. Proto jsme uspořádali akci: Bezpečně na motorce. Ta je určená, jak pro zkušené motorkáře, tak začínající motorkáře, či začínající závodníky.

Na akci se dozvíte něco o technice motocyklu, teorii správné jízdy, bezpečnosti a také ukázek z praxe. Přijet můžete na motocyklu, ale také bez něj.

Akce je pro účastníky bezplatná a konečně, koná se 2 – 4.11 ve Špindlerově Mlýně (Špindlerova bouda). Akce je dvou denní. Můžete tak přijet v sobotu od 10:00, nebo v neděli od 10:00, podmínkou však je, předem se nahlásit na e-mail níže. Uvést musíte své celé jméno, kontakt, popř. bližší informace o sobě (jak dlouho jezdíte, na čem). Instruktoři budou na místě již v pátek od 19:00. Po přípravě se Vám částečně mohou věnovat i v tento den. Večer je připraven i společenský program, na který jste také zváni.

Přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu: info@factoryracing.cz – kde Vám také poskytneme bližší info a potvrdíme Vaši účast! Prosím vyčkejte vždy na potvrzení Vaší účasti, kapacita je omezena!

Těšíme se na Vás! Tým factory-racing.cz